Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        10 kişinin karıştığı kavgada 3 kişi hastanelik oldu

        (Fotoğraflı)

        Veysel Karahan

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Nazilli ilçesinde aralarında husumet olan 2 kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sopaların konuştuğu kavgada 3 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Yeni Sanayi Mahallesi'ndeki Özkatlar Düğün Salonu önünde meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde aralarında tartışma yaşayan 2 kişi, düğün salonu önünde karşılaştı. Kısa bir tartışmanın ardından büyüyen kavgaya yaklaşık 10 kişi karıştı. Sopaların konuştuğu kavganın büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Tarafların birbirine sopayla saldırdığı kavgada Zeki Akkayalı (23), Murat Temelli (24) ve Halil Kavrav (25) yaralandı. Yaralılardan 2'si Referans Hastanesi'ne biri ise Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Başlarından darbe alan yaralılara hastanede dikiş atıldı. Kavgaya karışan 9 kişinin ise kayıplara karıştığı öğrenildi.

        Bu arada polis ekipleri tartışmanın sürme ihtimalini göz önüne alarak hastane önlerinde geniş güvenlik önlemi aldı.Bu arada polis, kavganın nedeniyle ilgili basın mensuplarına bilgi vermedi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        (MB-Y)

        05.12.2016 09:55:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler