Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karalar: "Kimin ne sorunu varsa çözmeye çalışan biziz"

        - Mirzaçelebi Mahallesi taziye evi ve muhtarlık binası törenle açıldı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Seyhan Belediyesi'nin yaptırdığı Mirzaçelebi Mahallesi taziye evi ve muhtarlık binası açıldı.

        Açılış törenine CHP Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, Adana milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

        Başkan Zeydan Karalar, açılışta yaptığı konuşmada, yeni yapılan taziye evi ve muhtarlık binalarında yeşil enerji kullanmaya başladıklarını söyledi. Karalar, "Seyhan için Adana için yeni modern taziye evleri yapıyoruz. Yaptığımız taziye evleri 500 metrekare oluyor. Bunu standart hale getirdik. Bunun yanında yaptığımız taziye evleri ve muhtarlık binalarının enerjisini güneşten üretiyoruz. Yani buralarda yeşil enerji kullanıyoruz. Bizlere 'İşçi dostu' diyorlar, 'Emekli dostu' 'Öğrenci dostu' kısacası 'Halkın dostu' diyorlar. Kimin ne sorunu varsa çözmeye çalışan biziz. Pınar Mahallesi'nde 25 yılda 1 semt pazarı açamadılar. Oranın temelini atarken muhtar dedi ki; 'İşte sosyal demokrat belediyenin farkı' bende dedim ki sosyal demokrat belediye seçtiniz bakın ne oldu. Birde sosyal demokratları genel de iktidara getirseniz neler olur" şeklinde konuştu.

        Mirzaçelebi Mahalle Muhtarı Doğan Doğramacı'da yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından Başkan Zeydan Karalar, Genel Başak Yardımcısı Tekin Bingöl ve beraberindekiler taziye evinin açılışını gerçekleştirdi. Kurdelenin kesilmesinin ardından Başkan Karalar Bingöl'e taziye evinin gezdirdi. Ardından ise yeni yapılan muhtarlık binasının açılışı gerçekleşti.

        (ELF-Y)

        05.12.2016 10:10:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler