Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atatürkçü Düşünce Okulu Üçüncü Ders ile Kırklareli'ne geldi

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Atatürkçü Düşünce Derneği, "Atatürkçü Düşüncenin Okulu&Kemalist Akademi" Bölge Programı kapsamında üçüncü ders etkinliğini düzenledi.

        Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan etkinlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı ve halen Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Umut Oran, "Demokrasi ve Ekonomi" konusunda ders sunumu gerçekleştirdi.

        Umut Oran'a, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da sunumda eşlik etti. Oran ve Kesimoğlu, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum, başkanlık sistemi arayışları ve bunların ekonomiye etkilerini katılımcılar ile paylaşarak, çözüm önerileri üzerine bilgi verdiler.

        (HLD-MEF-Y)

        05.12.2016 10:13:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler