Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Saraçoğlu'ndan öğrencilere tavsiye: Her gün en az 1 saat kitap okuyun

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Milli Egemenlik Ortaokulu'nu ziyaret etti.

        Okulun sınıflarını gezen Saraçoğlu, öğrencilere her gün en az 1 saat kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

        Yaban dilin önemine dikkat çakan Saraçoğlu, "Çevremizi temiz tutmak büyük küçük hepimizin görevi. Siz küçükler bu konuda bazı büyüklerden daha duyarlısınız ve büyükleri de uyarmanız gerekir. Yere çöp atan bir amca teyze görürseniz onlara çöp kutularını gösterin. Sizin için yapılan parkları korumanız da çok önemli. Çünkü sizler için yapılan her park hem şehrimizi estetik açıdan daha güzel gösterir hem de siz küçük vatandaşlarımızın eğlenmesi için güzel bir yapıdır. Parklara zarar veren arkadaşlarınızı uyararak parklarımıza sahip çıkmak sizlerin görevi olmalı.Bizim görevimiz sizlere güzel bir şehir sunmak ve biz Kütahya Belediyesi olarak sizleri her daim düşünüyoruz. Örneğin her hafta sonu çocuk tiyatroları gösterimi yapıyoruz. Bunun yanında üç adet yüzme havuzu projesini de sizlere müjdelemek istiyorum. Herkes yaptığı görevi en iyi şekilde yerine getirmeli. Ben Belediye Başkanı olarak başarılı olmak zorundayım. Okul müdürlerimiz öğretmenlerimiz de aynı şekilde başarılı olmak durumunda. Sizler de öğrenci olarak eğitim hayatınızı en iyi şekilde tamamlamanız gerekir. Bunun için sadece okula gidip gelmek değil, kendinizi her açıdan geliştirmelisiniz de. Mesela günde en az bir saat kitap okuyun ve en az bir yabancı dil öğrenin. Böylelikle yaptığınız her işte başarılı olursunuz. Eğitim ve öğretim hayatınızda sizlere başarılı olmanızı temenni ediyorum" diye konuştu.

        Konuşmalarının ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.(EFE)

        05.12.2016 10:19:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler