Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elektrikli ısıtıcı üzerinde kestane pişirdiler

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde kahvehane önünde elektrikli ısıtıcı üzerinde kestane pişiren vatandaşlar ilgi odağı oldu.

        Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan kahvehane önünde Hasan Güler isimli vatandaş elektrikli ısıtıcı üzerinde kestane pişirerek gelip geçenlere dağıttı.

        Kaloriferli ve doğal gazlı binalar çoğaldıkça sobanın üzerinde pişirilen kestaneleri özler hale geldiklerini söyleyen Hasan Güler, "Arızalı olan elektrikli ısıtıcıyı tamir ettirdikten sonra kontrol amacıyla yandaki kahvehane önünde bulunan elektrik prize taktım. Bu sırada arkadaşlar "bunun üzerinde kestane pişirsek nasıl olur?" dediler. Daha sonra satın aldığımız kestaneyi deneme amacıyla elektrikli ısıtıcının üzerinde pişirmeye koyulduk. Pişmesi biraz uzun sürse de pişirdiğimiz kestaneleri arkadaşlarla ve kahvehane müşterileri ile yedik. Soba üzerinde pişen kestane kadar olmasa da ısıtıcı üzerinde kestane pişirerek özlemimizi gidermiş olduk" dedi.(MA-EFE)

        05.12.2016 11:25:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler