Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbekirspor'da galibiyet sevinci

        DİYARBAKIR (İHA) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da Orhangazispor karşısında elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor.

        Diyarbekirspor Teknik Direktörü Metin Altınay, stresli geçen maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Altınay,"10 kişi ile 3-0 yenilgiden kurtularak 3-3'e getirdiğimiz ve son anda 4-3 kaybettiğimiz Afjet Afyonspor maçını oynamıştık. Yenik duruma düşen ister istemez aklımıza o maç geldi. Zor ve stresli bir maç oldu. Zaman zaman nefes nefese kaldık. Oyunu bırakmayarak sahadan galibiyetle ayrıldık. Haklı olarak sevinçliyiz" dedi.

        Kazançlı bir haftayı geride bıraktıklarını belirten Altınay, hedeflerinin sezon sonunda 2.Lig'e çıkmak olduğunu kaydetti. Altınay, "Orhangazispor karşısında iyi oynayamadık. Sevindirici olan taraf yenik duruma düştükten sonra bunu kabullenmeyerek maçı çevirmemiz oldu. Bu azim ve kararlılıktan dolayı tüm takımı kutluyorum" diye konuştu.

        (MÇ-MP-Y)

        05.12.2016 12:32:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler