Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelliler umuda balon bıraktı

        (Fotoğraflı)

        Ali Çakmak

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte engelliler üzerine dileklerini yazdıkları balonları gökyüzüne bıraktı.

        Türkoğlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayı'nda 'Engelsiz çay saati' projesi kapsamında düzenlenen programda engelliler gönüllerince eğlendiler, sonrasında ise üzerine dileklerini yazdıkları umuda yolculuk balonlarını gökyüzüne bıraktılar.

        Belediye Başkanı Osman Okumuş, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Her bireyin aynı zamanda bir engelli adayı olduğu düşüncesiyle engelli vatandaşlarımızın yaşamlarına göre empati kurarak çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmaktayız. Dolayısıyla milletçe engellilik konusu karşısında daha sorumlu, bilinçli ve duyarlı davranmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Hayatın tüm alanlarında sporda, sanatta, edebiyatta, siyasette, eğitimde, sivil toplumda iş dünyasında tüm zorluklara rağmen engelli kardeşlerimizin sergilediği mücadele gerçekten takdire şayandır, başarıların önümüzdeki dönemde artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

        Etkinliğe, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, engelliler ve aileleri katıldı.

        (ALÇ-Y)

        05.12.2016 12:36:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler