Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Kent konseyi Kadın Meclisi, gazeteci Nedim Atilla ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ve Kadın Meclisi başkanı Aydan Aşık Turgut Mutfak Dostları derneği başkanı ve Rotary 2440 bölgesi halkla ilişkiler ana komite başkanı Gazeteci-yazar Nedim Atilla ile bir araya geldi.

        Ziyaretet Kent konseyi Kadın Meclis Üyesi Hatice Gençay'da katılırken gazeteci-yazar Nedim Atilla ile samimi ortamdaki ziyarette kadın meclisinin projeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.Didim Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aydan Aşık Turgut Didim'de 25 Kasım Uluslar arası Kadına yönelik şiddetle mücadele gününde başlattıkları turuncu hareket hakkında bilgi verdi ve etkinliğin 10 Aralık İnsan Hakları gününde sona ereceğini söyledi.

        Gazeteci-yazar Nedim Atilla kampanyaya destek verip yakasına rozeti taktı ve Kadın meclisinin çalışmalarında başarılar diledi.

        (MB-Y)

        05.12.2016 13:20:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler