Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Badminton şampiyonasından gümüş madalyayla döndü

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - 9-11 yaş Türkiye Badminton Şampiyonasında Erzincan Türk Telekom Spor'dan Aleyna Korkut Çift bayanlarda Türkiye İkincisi oldu.

        Türkiye Şampiyonasına 120 kulüpten 259 bayan, 290 erkek sporcu katıldı. Aleyna Korkut 9 yaşta ilk resmi maçında 40 çift bayan sporcu arasında Türkiye ikinci oldu. Korkut'un bu başarısı Badminton spor camiasında takdirle karşılanarak geleceğin yıldız adayı olarak gösterildi. Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Recep Karakoç, "Başta Antrenörlerimiz Murat Sönmez, Uğur Erçetin olmak üzere sporcumuz Aleyna Korkut'un göstermiş olduğu bu üstün performanstan dolayı tebrik ediyor, bizlere her türlü desteklerini sağlayan Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz." dedi.

        (FG-AA-Y))

        05.12.2016 13:38:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler