Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sorgun Belediyesi araç filosuna güç kattı

        (Fotoğraflı)

        Rukiye Yılmaz

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosunu genişleterek 1 adet hidrolik sıkıştırma özelliğine sahip çöp aracını bünyesine kattı.

        Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek konuyla ilgili yaptığı açıklamada vatandaşların hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla ellerinde bulunan 9 adet çöp kamyonu ek olarak 1 adet sıkıştırma çöp aracını belediyeye kazandırdıklarını söyledi. Güçlenen araç filosuyla hizmetlerin daha da hız kazanacağına inandığını belirten Başkan Şimşek, "Sorgun Belediyesi olarak vatandaşlara güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Belediyemiz devlet malzeme ofisinden satın aldığımız 0 km 2016 model 1 adet Mercedes Benz Arocs 2032 k/4x2 klimalı şase üzerine monteli 13+1,5 m³ kapasiteli hidrolik sıkıştırma çöp aracını temizlik işleri müdürlüğünde kullanacağız. Aracın devreye girmesiyle hizmet kalitesi de artacak, daha iyi hizmet verebilmek ve artan ihtiyaca daha hızlı cevap verebilmek amacıyla alınan araç 13+1,5m³'lük kapasiteli çöp kamyonu hidrolik sıkıştırma özelliğine sahip. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşımızın desteği ile yine vatandaşımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Güçlenen araç filomuzla da bu yolda yürümeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

        (RY-AÖ-Y)

        05.12.2016 13:50:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler