Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arena Sirki hayran bıraktı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gösterilerini sunan Arena Sirki ilçelerle buluşmaya devam ediyor.

        Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın destekleriyle Antalya merkez ve ilçelerinde gösterilerini sürdüren Arena Sirki, Alanyalıları büyüledi. 3 gün boyunca Alanya'da gösteri yapan Arena Sirki, çocuklara ve ailelere unutulmaz anlar yaşattı. Arena Sirki girişinde uzun kuyruklar oluştu. Kurulan 800 kişilik dev çadırda; Moğol ve Afrikalı akrobasi grubunun yanı sıra, sihirbaz ve ateş şovları da büyük beğeni topladı.

        Gösteriyi izleyen Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar Alanya'da farklı sosyal etkinlikleri gerçekleştirdik. Sirk Çadırı da bunlardan biriydi. Vatandaşlarımız çok büyük ilgi gösterdi. Bundan sonraki süreçte de buna benzer organizasyonlarla Alanya halkımızı buluşturacağız" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        05.12.2016 14:04:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler