Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahalle halkı yolun onarılmasını istiyor

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Dağgöl Mahallesi'nde içme suyu şebekesi onarılması esnasında yolda oluşan çukur tepkilere neden oldu.

        Dağgöl Mahallesi Kalealtı semtinde bir süre önce arızalanan su şebekesinin onarımı nedeniyle kazılan ve tekrar yapılmayan yolun kar yağışı ile birlikte iyice bozularak trafiği de olumsuz yönde etkilenmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Mahalle sakinleri, "Yaklaşık bir ay önce Kalealtı semtinde içme suyu şebekesi arızalandı. Parke taşları yerinden sökülerek arıza giderildi. Ancak açılan çukur tam doldurulmadığı gibi parke taşları da yerine yerleştirilmeyerek o halde bırakıldı. Kar yağışının başlamasıyla birlikte çukur iyice derinleşmeye başladı. Mahalleye gelen araçlar büyük zorluklarla çukurdan geçiyor. Bazı ticari taksi sürücüleri ise yol bozuk olduğu için mahalleye gelemeyeceklerini söylüyorlar. Belediyeden isteğimiz iki ayrı noktada açılan çukurların kapatılıp yolumuzun onarılmasıdır" şeklinde konuştular.

        Belediye Başkanlığı yetkilileri ise, tahrip olan yollarla ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirterek, açılan çukuru kapatmak için mahalleye bir ekip gönderileceğini ifade ettiler.

        (FT-MSA-Y)

        05.12.2016 14:08:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler