Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        500 dolar bozdurup getirene 1 yıllık gazete bedava

        - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın döviz bozdurma kampanyasına gazeteci Irmak'tan destek

        (Fotoğraflı)

        Vural Efecik

        MUĞLA (İHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına Marmaris'te yayın yapan yerel gazeteden destek geldi.

        Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 yıldır günlük yayın yapan Marmaris Gündem gazetesi sahibi Temel Irmak, ilçede bir ilke imza attı. Gazete ofisinin camına "500 dolar bozdurup gelene bir yıl boyunca bedava gazete aboneliği verilecek" yazısı asan gazeteci Irmak, yerel gazeteci olarak hem okuyucularının dikkatini yaratılmaya çalışılan ekonomik krize çekmek hemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bırakmamak için böyle bir kampanya başlattığını söyledi.

        Temel Irmak, ""Ülkede bilinçli olarak bir takım çevreler tarafından suni ekonomik kriz oluşturulmaya çalışıldığını savunarak; "Bunu en başta Sayın Cumhurbaşkanımız gördü. Erdoğan'ın çağrısı üzerine kampanyaya yerel gazete olarak destek vermeyi düşündüm.Gün birlik olma günü. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına gün geçtikçe esnaf ve vatandaşların duyarlılığı artıyor. Ülkemizin bütünlüğü ve bekası için bir nebzede olsa katkı koyabildi isek bizlere ne mutlu. Umarım başlattığım kampanya herkese örnek olur" diye konuştu.

        (VE-MB-Y)

        05.12.2016 14:12:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler