Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YEPAŞ'tan çalışanlarına etkili iletişim eğitimi

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ) tarafından çalışanlarına yönelik etkili iletişim eğitimi verildi.

        YEPAŞ, çalışanlarının verimliliğini arttırmak, müşterileri ile kurum arasındaki ilişkiyi kuvvetlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği eğitimlerine yenilerini ekledi. Bu kapsamda Samsun Atakum Türk-İş Eğitim Merkezi'nde Samsun ve ilçelerinde bulunan tüm YEPAŞ çalışanlarına, "etkili iletişim" eğitimi verildi. Eğitim İzgören Akademi Eğitmeni Şehnaz Dereli tarafından gerçekleştirildi. Programda, etkili iletişim teknikleri konusunda bilgiler aktaran eğitmen, doğru iletişimin hayatı ne kadar kolaylaştıracağına dair örnekler sundu ve iletişim kanallarını güçlendirmek için yapılması gerekenleri YEPAŞ çalışanlarına anlattı. İletişimde yaşanan sorunların etkin dinleme ve empati becerisi kazandıkça çok daha kolay çözümlenebileceği, olumsuz davranışlara yaklaşım konusunda yapılması gerekenleri, hayata geçirilebilecek çözüm yolları üzerinde paylaşımlarda bulunuldu.

        İletişimde ilk anahtarın algı olduğuna dikkati çeken Dereli, önyargılı olmanın iletişimi olumsuz etkileyeceğini aktararak, kurumları ileriye taşıyacak temel konuların başında bilgi paylaşımı ve açıklığın geldiğini ifade etti. YEPAŞ Genel Müdürlük ve Samsun ili-ilçeleri çalışanlarına verilen etkili iletişim eğitiminin müşteri memnuniyetine büyük fayda sağlayacağını dile getirdi.

        "YEPAŞ'ın eğitim önceliği müşteri memnuniyeti"

        Eğitim sonunda YEPAŞ çalışanlarına kısa bir bilgilendirmede bulunan YEPAŞ Müşteri ve Saha Operasyonları Koordinatörü Fahrettin Tunç, "İletişim; kişinin duygu, düşünce ya da bilgilerinin karşısındakilere aktarılması sürecidir. Müşterilerimiz ile kurduğumuz diyaloglarda etkin ve doğru iletişim sağlamamız çok önemlidir. Etkili olmayan bir iletişim gerginlik ve çatışma ortamı yaratılmasına da neden olabilir. Kısacası müşterilerimizle iletişim halindeyken olabildiğinizce pozitif olun ve yüzünüzden gülücükleri asla eksik etmeyin" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        05.12.2016 14:37:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler