Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OMEK'te keman eğitimi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları (OMEK) eğitimleri kapsamında çocuklara yönelik keman eğitimi veriliyor.

        Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binasında verilen eğitimlere 8-14 yaş arası 40 çocuk katılıyor. Verilen eğitimlerde çocukların kemanı temel düzeyde genel müzik teori ve tekniklerine uygun olarak çalabilmesi hedefleniyor. Çocuk Keman grubu eğitimlerinde çocuklara alanlarında uzman eğitmenler eşlik ediyor. Gerçekleştirilen eğitimlerde müziğin temel ögeleri, keman çalmada duruş ve tutuş, keman çalmada birinci konum ve temel yay teknikleri, sol majör ve mi minör diziler, re majör ve si minör diziler, la majör ve fa diyez minör diziler, fa majör ve re minör diziler, do majör ve la minör diziler gibi konular öğretiliyor.

        (MSY-MET-Y)

        05.12.2016 15:10:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler