Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Kent Konseyi ilk Yürütme Kurulu Toplantısını yaptı

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Kent Konseyi Yürütme Kurulu, kongre süreci sonrası ilk toplantısını Kent Konseyi Başkanı İsa Taş Başkanlığında gerçekleştirildi.

        Körfez Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yarımcada bulunan bir restaurantta düzenlenen toplantıya Kent Konseyi Başkanı İsa Taş'ın yanı sıra Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Kadın Meclisi Başkanı Nigar Yağız Apaydın, Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun ve diğer yürütme kurulu üyeleri katılım sağladı. Kongre sonrası değişen üyelerin tanıtımı ve çalışmaların 2016 yılı değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda kentin gelişimi için konseyin çalışmaları planlandı.

        Yerel hizmet ile vatandaşı bir araya getiren Körfez Kent Konseyi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kent Konseyi Meclis Başkanı İsa Taş'ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda ilçeye yapılacak projeler ve kalkınmaya yönelik konular ele alındı. Toplantıda konuşmalarını gerçekleştiren İsa Taş, "Yürürlüğe giren mevzuat ile birlikte hemen oluşturduğumuz Kent Konseyimiz o günden bu güne hizmet çıtasını yukarıya çıkarmaya devam ediyor. İlçemizin ihtiyaç duyduğu, her fikrin önemsendiği, önerilerin sunulabileceği ve o öneriler doğrultusunda Kent Konseyi Yöneticilerinin Körfez'e değer katacağı bir konseydir. Bizler Kentimiz için çalışıyoruz" dedi.

        Körfez Kent Konseyi kurulduğu günden bu yana aktif çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren bir kuruluş olmayı 2017 yılında da sürdürmeyi hedefliyor. Kaliteli, farklı projelerin konuşulduğu toplantı da 2017 yılı planlaması içinde düğmeye basıldı. Kentin geleceği, vatandaşların huzuru, istek ve taleplerine göre çalışmaların yürütüldüğünü belirten Başkan İsa Taş, "Körfez Kent Konseyimiz 2017 yılında da sunacağı projelerle ilklerin Konseyi olmaya devam edecek " şeklinde konuştu.

        (KK-İÇ)

        05.12.2016 15:29:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler