Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere kitap desteği

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Resul Bulut, YGS-LYS kurslarına katılan öğrencilere çalışma kitapları ve soru bankası hediye ettiler.

        DSİ Ortaokulunda kurs gören öğrencileri ziyaret eden Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Resul Bulut, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettiler. Ardından öğrencilere kitap dağıtan Edip, geçen yıl açılan YGS-LYS kursuna gelen 80 öğrencinin 4 yıllık fakülteleri kazandığını belirterek, "Kursa kayıtlı 140'ın üzerinde öğrencimiz var. Bunlardan 120 kişi kursa devam ediyor. Sözel, sayısal, eşit ağırlık alanlarından 100 takım yardımcı kaynak kitap dağıttık. Bu kaynak yaklaşık 25 bin TL bir maliyette sahip. Bundan sonra da deneme ve yaprak test göndererek öğrencilerimize destek olacağız. Geçen yıl bu kurslara gelen 63 öğrencimiz 4 yılık fakülteleri kazandı bunların içerisinde çok güzel bölümler de vardı. 20 öğrencimiz de beden eğitimine gitmişti. İnşallah bu yıl daha çok öğrencimizi daha güzel bölüm ve fakültelere göndereceğiz" dedi.

        (MSA-Y)

        05.12.2016 15:32:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler