Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğum günü partisinde minikler coştu

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Forum Gaziantep Çocuk Kulübü'nün her ayın ilk pazar günü düzenlediği doğum günü partileri aralık ayında doğan çocuklar için yapıldı. Doğum günü çocukları 4 Aralık Pazar günü Forum Gaziantep'te en eğlenceli partide buluştu, arkadaşlarıyla birlikte yaş günlerini kutladı.

        Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, minik ziyaretçileri için sürprizlerini sürdürüyor. Her ayın ilk haftasının pazar gününde düzenlenen yaş günü partileri, bu pazar aralıkta doğan çocuklar için organize edildi.

        Forum Gaziantep Çocuk Kulübü'nün özel doğum günü partisinde minikler interaktif yarışmalar, mini maskot konseri, karaoke, pasta kesimi, kurabiye dağıtımı gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle keyifli bir doğum günü yaşadı.

        Yeni yaşlarına yeni hediyeler ve yeni arkadaşlarla giren minikler, aileleriyle birlikte unutulmaz bir vakit geçirdi.

        (BRN-Y)

        05.12.2016 15:54:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler