Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazi Üniversitesi Öğrencilerinden Sokak Hayvanlarına Yuva

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Gazi Üniversitesi öğrencileri Ankara'da etkisini göstermeye başlayan kar yağışı ve soğuklara karşı sokaktaki hayvanlar için barınak yapıp, köpeklere mama verdi.

        Soğuk kış günlerinde yuvası olmayan sokak hayvanlarına yuva yapmaya giden Gazi Üniversitesi Yardım Gönüllüleri Topluluğu, Ankara'da ormanlık alanda barınak yaparak onlara yaşam alanı oluşturdu ve çok sayıda mama alarak onları besledi.

        Sürekli sosyal sorumluluk faaliyetleri gerçekleştirdiklerini belirten Yardım Gönüllüleri Topluluğu Başkanı Emrah Altuntaş, "Bizler Yardım Gönüllüleri olarak Gazi Üniversitesi adı altında sürekli bu çeşitte faaliyetler yapıyoruz. Gazi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için etkinlikler düzenliyoruz, kimsesiz çocuklarla vakit geçiriyoruz, huzurevleri ziyaretlerimiz oluyor ve köy okullarını tadilat edip, okullara kütüphane gibi projeler yapıyoruz. Bu aralar havaların soğuması ve kar yağmaya başlamasıyla sokakta kalan canlılar, özellikle köpekler için onların kalabileceği, sığınabileceği evler yaptık ve büyük miktarda mama alarak onları besledik. Hem arkadaşlarımızla güzel bir etkinlik yaptık hemde sokak hayvanları için yararlı bir şeyler yapmaya çalıştık. Bizim bir sözümüz var, 'Gönüllü olmak, zorunlu olmadan sorumlu olmaktır' bu söze inanan herkes aramızda yer alabilir. Bugün burada emeği geçen tüm gönüllü arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        (AŞ-Y)

        05.12.2016 16:52:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler