Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, '5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Belediyesi Gönüllü ekibinin hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin çalıştığını belirterek, gönüllülerin 8 kız öğrenci okuttuklarını söyledi.

        Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü dolayısıyla Menderes Mahallesi'nde bulunan 'Gönüllü Evi'nde bir araya geldi. Burada kendilerine özel olan bu günü kutlayan gönüllüler adına konuşan Menderes Gönüllü Evi Sorumlusu Refika Afitap Duru, gönüllülerin hiçbir menfaat beklemeden, ücret ve kazanç elde etmeden kendi istekleri ile iyilik yapmayı üstlenen kişiler olduklarını belirtti. Duru, "Gönüllü olmak yüce bir değer ki, bir çıkar beklemeksizin bir araya gelen yüreği güzel insanlar ile bilginizi, becerilerinizi, deneyimlerinizi paylaşarak, toplumsal sorumluluk anlayışıyla insanlığa faydalı olmanın gururunu ve huzurunu yaşarsınız. Bizler Mezitli Belediyesi Gönüllüleri olarak ülkemizde yapılan değerli hizmetler için gönüllerini ortaya koymuş gönüllülerimizin ve gönüllü kuruluşlarımızın 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutluyoruz" dedi.

        Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise gün dolayısıyla yaptığı açıklamada, gönüllülük kavramının toplumda daha geniş kitlelere yayılması gerektiğini vurguladı. Tarhan, "Gönüllü ekibimiz kurulduğu günden beridir faaliyetlerini yürütüyor. Kendilerine tahsis ettiğimiz yerlerde çalışmalarını sürdüren gönüllülerimiz, yaptığı ürünleri satarak, şu zamana kadar 8 kız öğrenciyi okuttular. Böylesi kutsal bir görevi üstlenen gönüllü ekibimizin çalışmalarını yerel, ulusal ve küresel platformlarda tanıtılması ve yaygınlaştırılmasına katkı sunuyoruz. Bu vesileyle tüm gönüllülerin 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

        (KYM-Y)

        05.12.2016 17:20:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler