Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ödemiş'te 'gerçeği aratmayan kaza' tatbikatı

        (Fotoğraflı)

        Kerem Karamanlıoğlu

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Ödemiş ilçesindeki devlet hastanesinde yapılan tatbikat gerçeği aratmazken, senaryo gereği tren ile bir öğrenci servisinin çarpıştığı kaza canlandırıldı.

        Ödemiş ilçesindeki devlet hastanesinde, 2016 yılının son tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat senaryosu gereği, tren ile bir öğrenci servis minibüsünün kazası canlandırıldı. Kazada yaralanan öğrenciler, 112 acil servis ekipleriyle Ödemiş Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Kazada senaryo gereği bir öğrenci yaşamını olay yerinde yitirirken, diğer öğrencilere ise acil serviste ilk müdahaleleri yapıldı. Yapılan bu tatbikat ise gerçeği aratmadı. Bazı öğrenciler tatbikatı heyecanlı gözlerle izledi.

        Ödemiş Devlet Hastanesi Baştabip Yardımcısı Dr. Aytül Şen Güler, yılın son tatbikatını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Güler, "Ödemiş Devlet Hastanesi Sivil Savunma Birimi Hastane Afet Planlama çerçevesinde yılın son tatbikatı olan 'kitlesel olay yaralanma' tatbikatımızı gerçekleştirdik. Yıl içerisinde yangın ve diğer tatbikatlarımızı da yapmıştık. Bugün tatbikatımız gereği tren ile bir öğrenci servisinin çarpışması sonucu yaşanan kazada yaralanan 8 öğrencimize müdahale ettik" dedi.

        (KK-HG-Y)

        05.12.2016 17:25:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler