Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke AK Parti'den Kemalpaşa İlköğretim Okulu'na kitap desteği

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Söke İlçe Teşkilatı Kemalpaşa İlköğretim Okulu'na kitap desteğinde bulundu.

        Çocuk klasiklerinden oluşan set okul kütüphanesi için okul yönetimine İlçe Başkanı Fatih Gürer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından teslim edildi.

        Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Gürer; "Bir ülkenin geleceği için, çocuklar çok önemlidir. Geleceğin büyükleri olan çocukların, çocukların sağlıklı büyümeleri ve eğitilmeleri gerekir. Ahlaklı, dürüst, vatansever olarak yetiştirilen çocuklar, vatanları için bir teminattır. Çocuklarımızın kıymetini bilen, onlara önem veren bir teşkilat olarak, iyi bir neslin yetişmesine katkıda bulunmak adına, Ak Parti Söke İlçe Teşkilatı olarak Kemalpaşa İlköğretim Okulu kütüphanesine kitap yardımında bulunduk" dedi.

        (LT-MB-Y)

        05.12.2016 17:50:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler