Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça'da engelliler yemekte buluştu

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Foça Belediyesi, 'Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla yemek düzenledi.

        Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yemekte engelli vatandaşların mutluluklarına ortak oldu. Engellilere hediyeler veren Başkan Demirağ, "Engelli kardeşlerimizin yaşam şartlarını iyileştirmek için çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bugün onlarla birlikte olmaktan, birlikte moral kazanmaktan dolayı çok mutluyuz. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

        Foça Belediyesi Karakum Plajı'nda düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Belediye Meclis Üyeleri, Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi Üyeleri, Foça Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mürsel Varan, öğrencileri ve öğretmenleri ile engelli yurttaşlar katıldı.

        (CC-Y)

        05.12.2016 20:44:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler