Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Özel Eğitimde Alternatif Öğrenme/Öğretme Teknikleri Eğitimi" projesinin sözleşmesi imzalandı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan "Özel Eğitimde Alternatif Öğrenme/Öğretme Teknikleri Eğitimi" sözleşmesi imzalandı.

        Proje kapsamında, Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nün çalışma bölgesinde görev yapan gönüllü 50 adet özel eğitim öğretmeni ve psikolojik danışmana, 19-20-23 ve 28-29-30 Aralık 2016 tarihleri arasında, kurum bünyesinde, 2 ayrı grup halinde toplam 21 saat eğitim verilecek.

        Katılımcıların, eğitimlerini tamamladıktan sonra kazandıkları beceriler doğrultusunda, gerek özel gereksinimli öğrencilerin eğitimleri ve topluma entegre olmaları konusunda, gerekse mesleki doyum ve yıpranma unsurları konusunda daha etkin ve dirençli olacaklar. Verilecek eğitimle bölgedeki özel eğitim öğretmenlerinin daha nitelikli ve etkin özel eğitim yöntem ve metotları kullanmaları sağlanacak. Okullarına süreç içinde yeni gelen özel gereksinimli öğrenciler için daha tecrübeli olmaları sağlanacak.

        (HLD-MEF-Y)

        06.12.2016 09:11:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler