Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkarili öğrencilerinden örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) – Hakkari Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin kendi harçlıkları ile maddi durumu iyi olmayan ailelere destek vermesi takdirle karşılandı.

        Hakkari AİHL tarafından bu yıl ikinci defa gerçekleştirilen proje kapsamında maddi durumu iyi olmayan 30 aileye gıda yardımı yapıldı. AİHL yöneticileri, sosyal duyarlılık projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Temel hedefimiz, öğrencilerimizi sadece akademik boyutta değil, sosyal alanda da bilinçli, aktif ve rehber bireyler olarak yaşama katmaktır. Projemize maddi ve manevi anlamda destek veren öğrencilerimize, emektar öğretmenlerimize ve özellikle Tuğçe Balcı ve öğrenci ekibine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

        (FT-MSA-Y)

        06.12.2016 09:13:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler