Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu köyde 100 dolar bozdurana tıraş bedava

        (Fotoğraflı)

        Bayram Keleş

        UŞAK (İHA) - Uşak'ın Kaşbelen Köyünde berberlik yapan Hasan Hüseyin Taşkıran 100 Dolar ya da Avro bozdurup gelen ve bunu dekont ile ispatlayan herkesi bedava tıraş ediyor.

        Uşak'ın en büyük merkez köylerinden biri olan Kaşbelen köyünde ikamet eden ve burada berber dükkanı işleten Hasan Hüseyin Taşkıran gerçekleştirdiği kampanya ile vatandaşın takdirini kazanıyor. Köyde hizmet vermesine rağmen bir şeyler yapmak ihtiyacın duyduğunu vurgulayan Taşkıran küçük de olsa katkı sağlamak adına böyle bir kampanya başlattığını söyledi.

        Cumhurbaşkanı'nın çağrısına kayıtsız kalamayacağını belirten Taşkıran; " Cumhurbaşkanımız ülkemize olan saldırının ekonomik olarak hala devam ettiğini söylüyor ve bizden elimizdeki Dolarları veya Avroları bozdurmamızı söylüyor. Her ne kadar böyle birikmiş bir param olmasa da bu çağrıya duyarsız kalmak istemedim. Televizyonda da bazı esnaf arkadaşların buna benzer kampanyalar başlattığını izledim bana örnek oldular ve ben neden yapmayayım dedim. Vatan hepimizin batarsak da çıkarsak da beraberiz. Doların ateşi düşünceye kadar bu kampanyaya devam etmeyi düşünüyorum. Karınca kararınca karınca misali ateşi söndüremesek de tarafımızı belli ederiz. Buradan da Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuzu vurgulamak isterim. Biz dik durdukça, o dik durdukça zorlukları ve düşmanlarımızı alt edeceğimizden hiç şüphem yok" dedi.

        Taşkıran'ın Kaşbelen köyünde başlattığı kampanyanın bu anlamda ilk müşterisi de yine aynı köyde esnaflık yapan Osman Çetin oldu. Çetin bozdurduğu doların dekontuyla birlikte gelerek Taşkıran'dan bir tıraşı hak etti. Çetin konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanının arkasında olduğunu söyledi. Çetin tüm köylülerinde ve halktan bu konuda duyarlı olunmasını istedi.

        (BK-MB-Y)

        06.12.2016 09:57:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler