Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka'da ayın konuğu Yılmaz Vural

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Karşıyaka Belediyesi, geleneksel hale getirdiği "Ayın Konuğu" söyleşileri kapsamında Türk futbolunun önemli isimlerinden Yılmaz Vural'ı sporseverler ile buluşturacak. "Türkiye'de Futbol ve Ötesi" başlıklı söyleşi, 7 Aralık'ta Zübeyde Hanım Nikah Evinde gerçekleşecek.

        "Ayın Konuğu" etkinlikleri ile her ay alanında uzman ve tanınmış isimleri vatandaşlarla bir araya getirmeye devam eden Karşıyaka Belediyesi, bu kez de Teknik Direktör Yılmaz Vural'ı ağırlayacak. 7 Aralık Çarşamba günü Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Evinde gerçekleşecek "Türkiye'de Futbol ve Ötesi" başlıklı söyleşi, saat 18.30'da başlayacak. Tecrübeleri ışığında futbol gündemini değerlendirecek olan Vural, konukların sorularını da yanıtlayacak.

        "Kültür, sanat ve spor kenti Karşıyakamızda her ay birbirinden değerli isimleri konuk etmeye, gündemin nabzını tutmaya devam ediyoruz" diyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Bugüne kadar politika, hukuk ve tarih gibi farklı alanlarda gerçekleştirdiğimiz 'Ayın Konuğu' söyleşilerimizde, bu kez de tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın gözünden, spor ve futbol dünyasına pencere açacağız. İzmirli sporseverleri bu keyifli söyleşiye bekliyoruz" dedi.

        Her ay farklı konuklar

        Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz aylarda da İlber Ortaylı, Emre Kongar, Murat Karayalçın, Erdoğan Toprak, Ergün Aybars, Yaşar Aksoy, Bülent Tezcan ve Turgut Kazan gibi önemli isimleri "Ayın Konuğu" etkinlikleri kapsamında İzmirliler ile buluşturmuştu.

        (AG-Y)

        06.12.2016 10:01:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler