Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kat kaloriferi mahalleliyi korkuttu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Sarıkaya

        AYDIN (İHA) - Efeler'de yoğun duman çıkaran kat kaloriferi, mahallede yangın paniğine neden oldu. Olay yerine çağrılan itfaiye ise uzayan merdivenle çıktığı balkonda sorunu kaloriferin elektrik bağlantısını keserek çözdü.

        Efeler ilçesi Zafer Mahallesi'nde bir vatandaşın evinin balkonunda bulunan kat kaloriferi mahalleliyi korkuttu. Edinilen bilgiye göre bir vatandaş kat kaloriferini yakıp dışarı çıktı. Otomatik olarak çalışan kalorifer aşırı şekilde kömür alınca ortaya yoğun bir şekilde duman çıktı. Kokudan ve duman rahatsız olan mahalleli yangın şüphesi üzerine konuyu Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye vatandaşın evde olmaması nedeniyle uzayan merdivenle balkona çıktı. Yoğun bir şekilde yanan kaloriferin elektrik ile olan bağlantısını kesen itfaiyeci, kontrollerini yaptıktan sonra kalorifer kazanını soğutma çalışması yaptı.

        (MS-MB-Y)

        06.12.2016 10:14:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler