Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Azizoğlu: "Muhtaç öğrencinin vebali benden sorulur"

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Vali Azizoğlu, öğretmenlerden muhtaç durumda olan öğrencilerin tespit edilmesini isteyerek "Bu okulda aç ve açıkta kalan bir öğrenci olursa vebali benden sorulur" dedi.

        Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulunarak okul hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        Okul ziyaretinde Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, Okul Müdürü Öztürk Bastem ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Azizoğlu, ilk olarak okul dersliklerini gezerek öğrencilerle sohbet etti. Burada öğrencilere gelecek planlarını soran Vali Azizoğlu, öğrencilerden de bol bol kitap okumalarını istedi.

        Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet eden Vali Azizoğlu, okuldaki eksikliklerin hızlı bir şekilde giderileceğini ve okul kütüphanesindeki kitapların yenilenmesi ile okulun boya işlerinin acilen bitirilmesi için yetkililere talimat verdi.

        Ziyaret, öğretmenler ve öğrencilerle toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

        (ERZ-AA-Y)

        06.12.2016 10:17:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler