Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da planlı elektrik kesintisi uygulanacak

        DİYARBAKIR (İHA) - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. tarafından trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 7 Aralık'ta Silvan, 8 Aralık'ta ise Diyarbakır'ın bazı kesimlerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

        Dicle Elektrik Dağıtım'dan verilen bilgiye göre, TEİAŞ tarafından 7 Aralık günü Silvan Trafo Merkezi'nde bakım ve onarım çalışması yapılacak. Bu nedenle aynı gün 08.00-16.00 saatleri arasında Silvan merkez ve köylerinde dönüşümlü şekilde enerji kesinti yaşanacak. TEİAŞ tarafından Diyarbakır-2 Trafo Merkezi'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle de 8 Aralık günü 05.00-14.00 saatleri arasında Diyarbakır merkezde elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintiden Gündoğan, Aziziye, Cumhuriyet, Mevlana Halit, Kaynartepe, 5 Nisan, Batıkent, Fatih, Muradiye, Fatih ve Gürsel Caddesi, İstasyon Caddesi, Ekinciler Caddesi, Dağkapı Gazi Caddesi, Ali Emiri Caddesi, Lise Caddesi, Ben-u Sen, Şehitlik, Turistik Caddesi, Mardinkapı, Bağıvar, Dicle Üniversitesi, Bağıvar, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hastaneler Caddesi ve Silvan yolu etkilenecek.

        (İHA-MP-Y)

        06.12.2016 10:18:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler