Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tavşanlı Elektrikçiler Odası'nın yeni başkanı Murat Ahmet Başköy oldu

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya İli Tavşanlı İlçesi Elektrik Elektronik ve Saatciler Odası Başkanlığı'nda görev değişimi gerçekleşti.

        Elektrik Elektronik ve Saatciler Odası Başkanlığına Murat Ahmet Başköy getirilidi. Bugüne kadar başkanlık görevini sürdüren Halil Ünlü'nün kişisel mazeretleri nedeniyle istifasının ardından toplanan oda yönetimi, aldıkları karar ile Başkanlık görevini Murat Ahmet Başköy'e devretti.

        Yeni Başkan Murat Ahmet Başköy yaptığı açıklamada şunları ifade etti; " 1997 yılından bugüne kurucu başkan olarak görev yapan Halil Ünlü'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Şahsi sebeplerle isteğini anlayışla karşıladık. Bunun üzerine başkanlık görevini yönetim kurulumuz bana tevdi etti. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Birlik ve beraberlik içerisinde üyelerimizle bir bütün olarak çalışmaya devam edeceğiz. Yönetim kurulumuza ve üyelerimize bana olan güvenlerinden dolayı teşekkür ederim." (Tİ - EFE)

        06.12.2016 10:30:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler