Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan baştan aşağı yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde 2016 yılında 50 bin metrekare yaya yolu, 3 bin metrekare otopark ve 63 bin 547 ton asfalt çalışması yaptıklarını söyledi.

        'Gelişimde, Değişimde ve Yenilikte Süreklilik' anlayışıyla çalıştıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan ilçesini modern Dünya şehri vizyonuna taşımak için çalıştıklarına dikkat çekti. Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

        "Yenileme çerçevesinde, alt ve üst yapı, yol, kaldırım ile çevre düzenlemesi gibi bütün çalışmaları yaparak 'Yeni Kocasinan'ı hızlı bir şekilde oluşturuyoruz. Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Kocasinan'ın birçok yerinde yol, kaldırım, çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmalarına gece-gündüz demeden devam ediyor. Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri de kırsal mahallelerde yol yapmaya ve yenileme çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.Ayrım yapmadan merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerin de standardını yükselterek cazibe merkezi haline getirdik. Bu çerçevede ilçenin farklı noktalarında sürdürülen çalışmalarla yılbaşından bu yana 63 bin 547 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Eskimiş kaldırımları da daha modern bazalt taşlarla değiştiriyoruz. Bu yıl toplamda 50 bin metrekare yaya yolu ve 3 bin metrekare otopark yapımı gerçekleştirdik. Yenileme çalışmaları yanı sıra yeni yerleşim alanları ve alternatif yollar da oluşturuyoruz.Yaptığımız yatırımlar neticesinde ilçemiz hızlı bir şekilde büyüyor gelişiyor. Çalışmalar tamamlandığında bölgemiz, daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır."

        (SK)

        06.12.2016 10:59:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler