Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Somalılar, dolarlarını Türk Lirası'na çeviriyor

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Sarıpınar

        MANİSA (İHA) - AK Parti Soma İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve partililer, döviz üzerinden oluşturulmak istenen olumsuz havaya karşı, ülke ekonomisine destek amacıyla dövizlerini Türk Lirası'na çevirdi.

        Son günlerde 3,50 TL seviyelerini aşan doların yükselişini önlemek amacıyla başlatılan kampanyaya ilgi yoğun oldu. Partililer ve vatandaşlar döviz bürosuna giderek ellerindeki Dolar ve Euro'ları Türk Lirası'na çevirmeye devam ediyor. AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve çok sayıda partili de kampanyaya öncülük etti. Halk Bankası Soma Şubesi'ne giden partililer, Dolar ve Euro'larını bozdurdu. AK parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, "Kampanyaya AK Parti Doma Teşkilatı olarak sonuna kadar sahip çıkacağız. Yastık altında kimsenin Dolar ve Euro'su olmasın. Paralarımız yerli ve milli olacak. Kampanyaya destek verenlere de teşekkür ediyoruz." dedi.

        (YS-ÖA)

        06.12.2016 11:12:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler