Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yağmur suyu zararlarına menfezli çözüm

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesine bağlı Çelikli Mahallesinde 9 adet yerinde dökme menfez çalışması gerçekleştirdi. Dökme betonarme menfezler ile yağmur sularının zararının önüne geçildiğini dile getiren mahalle muhtarı Erol Akça, çalışmalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin ağır şartları öncesinde yol yapım çalışmalarının yanı sıra menfez çalışmaları ile de takdir topladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Salihli ilçesi Çelikli Mahallesinde yerinde dökme menfez çalışmaları gerçekleştirdi. Kış mevsiminde artan yağışların yola taşkın yapması ile asfaltın yüzeyinde bozulmalar meydana geldiğini dile getiren ekipler, bu zararların ortadan kaldırılması için menfezlerin önemli olduğu belirtildi.

        Muhtar Akça, "Medeniyetin Tam Ortasındayız"

        Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Çelikli'de gerçekleştirilen menfez çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Erol Akça, "Yolun medeniyet olduğunu düşünürsek, medeniyetin tam ortasındayız. Mahallemize, 9 tane dökme menfezimiz yapıldı. Biz, bu derelerin arasından araçlarımızı ittirerek geçiriyorduk. Şimdi çok rahat bir ulaşım sağlıyoruz. Yolun bakımı, genişletmesi, menfezlerin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Başkan Ergün'e teşekkür

        Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Çelikli Mahallesinde 35 kilometrelik yayla yollarını baştan sona bakım ve onarımını yaptığını dile getiren Muhtar Erol Akça, "Şu anda menfez çalışmalarımız bitmek üzere. 2017 yılı programı kapsamında mahalle yolumuzun asfaltı da atılacak. Ayrıca 35 kilometrelik yayla yollarımız baştan sona elden geçirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine, Allah seçim kaybettirmesin diye dua ediyorum" diye konuştu.

        (SC-Y)

        06.12.2016 12:07:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler