Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi'nden kentsel dönüşüm açıklaması

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi'nin adını kullanarak kentsel dönüşüm çalışması yaptığını belirten firma ile ilgili belediyeden açıklama yapıldı.

        İzmit Belediyesi, adını kullanarak kentsel dönüşüm çalışması yaptığını belirten firma ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Bekahan Yapı firması kurumumuzun adını kullanarak, gazete ve internet sitelerinde, İzmit Belediyesi ile ortak kentsel dönüşüm çalışması yaptığını açıklamaktadır. Söz konusu firma ile belediyemizin ortak hiçbir çalışması bulunmamaktadır. İzmit Belediyesi olarak sadece Cedit mahallesinde kentsel dönüşüm çalışması yapmaktayız. Cedit'teki çalışmanın dışında İzmit Belediyesi'nin hiçbir kurum ve firmayla bir kentsel dönüşüm çalışması bulunmamaktadır. Bu mahalle dışındaki çalışmalar, özel sektörde faaliyet gösteren firmaların kendi yaptıkları çalışmalardır. Her kuruluş kurallar, kanunlar çerçevesinde kentsel dönüşüm çalışması yapabilir. Söz konusu firmanın İzmit Belediyesi'nin kendilerine destek verdiği ve belediyeden gerekli izinlerin alındığı yönündeki açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

        Resmi açıklamalar dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini belirten yetkililer, "İzmit Belediyesi olarak, şehrimizin menfaatine olan her çalışmanın yanındayız. Belediyemiz tarafından yürütülen veya desteklenen çalışmalar hakkında sık sık kamuoyuna bilgilendirmeler yapılmaktadır. İzmit Belediyesi'nden yapılmayan resmi açıklama ve bilgilendirmelere vatandaşlarımızın itibar etmemelerini önemle duyururuz" açıklamaları yapıldı.

        (KK-AY)

        06.12.2016 12:22:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler