Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yayakırıldık Mahallesi'ne sağlıklı içme suyu hattı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar Yayakırıldık Mahallesi'ne daha kesintisiz ve sağlıklı içme suyu ulaştırmak için mahallede bulunan terfi hattını yeniliyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede gerçekleştirdiği işlemlerle eskiyen altyapıların neden olduğu sıkıntıları gidermeye devam ediyor. MASKİ, Akhisar'a bağlı Yayakırıldık Mahallesi'nin eski terfi hattının kullanılamaz hale gelmesi üzerine çalışma başlattı. Ekipler, mahallede bulunan sondaj ile su deposu arasına daha önceki yıllarda döşenen hattın 2 bin 500 metrelik kısmını yenileyerek sağlıklı hale getiriyor. Sona yaklaşılan hat yenileme çalışmaları tamamlandığında, eski hattan kaynaklanan patlaklara son verilerek, mahalle sakinlerine daha kesintisiz içme suyu ulaştırılması sağlanacak.

        MASKİ'nin mahallede yürüttüğü hat döşeme çalışması sayesinde artık daha sağlıklı içme suyu tesisatına sahip olacaklarını belirten Yayakırıldık Mahalle Muhtarı Mehmet Uludağ, yapılan çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini sundu. Muhtar Uludağ, "Eskiden hattımızda sık sık patlaklar oluyor, suyumuz kesilip duruyordu. Susuz kalıyorduk. Bu hattı döşeyerek içme suyumuza kavuşmamızı sağlayan Cengiz Başkan'ımıza çok teşekkür ederiz. Sağolsun, varolsun" diye konuştu.

        (AY-Y)

        06.12.2016 12:41:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler