Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tollu'dan, pazarcı esnafına 'çorba' ikramı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kapalı pazar yerini ziyaret ederek, esnafa çorba ikramında bulundu.

        Sabahın ilk saatlerinde Kur-an'ı Kerim tilaveti ve duanın ardından Başkan Tollu'nun bizzat ikram ettiği çorbayla güne başlayan pazarcı esnafı, başkanın bu ince davranışını takdirle karşıladıklarını söylediler.

        Erdemli Belediyesi olarak vatandaşın faydasına olan tüm projeleri birer birer hayata geçirdikleri vurgulayan Tollu, çorba hizmetinin de bu projelerden bir tanesi olduğunu dile getirdi. İlk olarak Kurban Bayramı sabahında başlatılan uygulamanın artık her sabah namazının ardından değişik camilerde devam ettiğini kaydeden Tollu ise "Bugün de kapalı pazar yerinde esnaf kardeşlerimize bu ikramı sunuyoruz" dedi.

        Bu tür hizmetlerin sayısını arttıracaklarını dile getiren Tollu, "Vatandaşlarımızın güne sıcak bir başlangıç yapmaları için bu güzel uygulamayı başlattık. Diğer mahallelerimizde yapılacak olan kapalı pazar alanlarımızda da bu uygulama yapılacak. Her beldeye açık ve kapalı düğün salonları, kapalı pazar yeri ve otoparktan oluşan sosyal tesis ve spor sahaları yapmaya başladık ve kısa sürede tüm hizmetleri tamamlayacağız. Birlik ve beraberliğimizin daim ve kaim olması için bu tür uygulamaların sayısını arttıracağız. Allah, memleketimizin birliğini dirliğini bozdurmasın. Bu güzel memleketimizi şer güçlerin şerlerinden muhafaza buyursun. Esnaf kardeşlerimizin kazançlarını bereketli kılsın" şeklinde konuştu.

        (KRY-Y)

        06.12.2016 13:12:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler