Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi, her gün 300 metre ham yol açımı gerçekleştiriyor

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü yol açma çalışmaları kapsamında yeni imar yolları açılarak hızlı bir şekilde yol dolguları yapılıyor ve vatandaşların kullanımına sunuluyor.

        Başiskele Belediyesi ilçe genelinde her gün yaklaşık 300 metre ham yol açımı gerçekleştiriyor. 7 ve 12 metrelik imar yollarını gelen talepler doğrultusunda açan ekipler özellikle yeni ev yapacak vatandaşlara yardımcı oluyor. Ekipler ham yol açımlarının yanı sıra mevcut yollarda ise yine imar planlarına göre yol genişletme çalışmaları yapıyor.

        Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalar kapsamında Döngel mahallesi Bağdat caddesi ile Altıntepe sokağı birbirine bağlayan yeni imar yollarının açımını gerçekleştiriyor.

        (KK-AY)

        06.12.2016 13:15:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler