Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        60 yıllık Bilecik Orman İşletme İl Müdürlüğü binası yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Yaşar Beyazıt

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Orman İşletme İl Müdürlüğünün 60 yıllık binası tadilata alınarak yenileme çalışması başlatıldı.

        Binada ilk olarak çatısının elden geçirilerek ardından elektrik, su, kapı, pencereler, kalorifer tesisatının yenilenmesinin yanı sıra koridorların zeminine fayans döşenecek. Binanın dış kısmı mantolama yapıldıktan sonra boyanacak binaya ayrıca engelli asansörü de inşa ediliyor. Binanın onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandığında daha sağlıklı, kullanışlı, modern görümüne kavuşacağı, ekonomik yönden tasarruflu şekilde çalışanların kullanımına hazır olup yenileme çalışmalarının ise kısa süre içerisinde bitirilip, vatandaşlara yeniden hizmet sunmaya devam edeceği kaydedildi.

        Tadilat çalışmaları nedeniyle Bilecik Orman İşletme İl Müdürlüğü'nün, Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan eski Öğretmeni Evi binasında hizmet verdiği öğrenildi.

        (MYB-MET-Y)

        06.12.2016 13:19:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler