Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelliler Gününde Nezaket ve Teşekkür Ziyareti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebeti ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret eden HİZMET-İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBESİ ENGELLİ KOMİTESİ Başkanı Ahmet Değirmen, Başkan Yardımcısı Osman Koçak ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Saraç ve Güven Sönmez, Melikgazi Belediyesi'nin engelli ile ilgili yapmış olduğu çalışmaların örnek teşkil ettiğini söylediler.

        Uygulamalar Yasalar İle Destekleniyor…

        HİZMET-İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBESİ ENGELLİ KOMİTESİ Başkanı Ahmet Değirmen, özellikle yeni çıkarılan yasalar ile engelliler için büyük sosyal ve ekonomik imkânlar getirildiğini, zaten şehir içerisinde gündelik olarak kullanılan cadde ve sokaklarda engelliler için belediyenin özel geçişler yaptıklarını söyledi.

        Öncelikle Kazarı Önleyici Tedbirler Alınmalı.

        Engelliler iş imkânı tanındığı takdirde verimli ve üretken birer vatandaş olarak ülke ekonomisine katkı sağlayabileceklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Ülkemizde yaklaşık % 12 gibi bir engelliler vatandaşımız bulunmaktadır. Doğuştan olan engelliler için iyileştirme ve tedavi çalışması yapılmaktadır. Ancak önemli olan sonradan kazalar neticesinde olanları engellemektedir. Bu neden ile özellikle trafik kazalarını en aza indirilmesi gerekmektedir. Bunun yanında çalışabilecek düzeyde olan engelliler iş imkânı tanınmalı ki verimli birer insan olarak toplumda yerlerini alsınlar. Belediye olarak bizler yasal sayıdan fazla istihdam ediyoruz " dedi.

        Parklar İçin Teşekkür Ederiz…

        Melikgazi ilçe sınırları içerisinde yer alan parklarda engelliler için yapılan çalışmalar için teşekkür eden Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi Engelli Komite üyeleri parklara bu sayede ailece gidebildiklerini ve piknik yapabildiklerini kaydettiler

        Hatıra Fotoğrafı

        Başkan Memduh Büyükkılıç, bu nezaket ziyaretinden çok memnun kaldığını ifade ederek, ziyarette bulunan çalışanlara birer hediye vererek hatıra fotoğraf çektirdiler,

        (AÖ-Y)

        06.12.2016 13:43:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler