Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASP İl Müdür vekili İlbaş'a tebrik ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum İl Müftü vekili Celal Büyük, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Cemil İlbaş'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

        Büyük, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün önemli çalışmaları olduğunu belirterek, kurumlar arası koordinasyonu önemsediklerini söyledi.

        Büyük, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak projelere imza attıklarını belirterek, İlbaş'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

        İlbaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle ailelerin bilinçlendirilmesi noktasında Erzurum İl Müftülüğü ile ortak projelerinin devam edeceğini ifade etti.

        Öte yandan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ve beraberindekilerde İlbaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        İlbaş, Taşkesenligil'e teşekkür ederek, Erzurum'a en iyi hizmeti sunmak için kurumlar arası sinerjiye önem vereceklerini ifade etti.

        (ERZ-AA-Y)

        06.12.2016 13:52:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler