Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de havalar soğudu askıda ekmeğe ilgi arttı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Fırıncı Mesut Gözaydın'ın 4 yıl önce başlattığı askıda ekmek uygulaması ilgi görürken, havaların soğumasının bedava ekmeğe ilgiyi artırdığı kaydedildi. Mesut Gözaydın, önceleri günde 45-50 ekmek alıcı bulurken, bu günlerde rakamın 100'ü geçtiğini söyledi.

        Burhaniye'de, Taş Fırın Ekmek Fırını'nının başlattığı askıda ekmek uygulaması ilgi gördü. Vatandaşların uygulamaya ilgi gösterdiklerini anlatan 38 yaşındaki Fırıncı Mesut Gözaydın, uygulamaya destek olan hayırseverlere teşekkür etti. Havaların soğuması ile birlikte ücretsiz ekmek talebinin arttığını anlatan Güzaydın, "Biz bu uygulamayı 4 yıldan beri devam ettiriyoruz. Hayırsever vatandaşlarda bunu destekledi. Önceki günlerde, günde 40-50 ekmek giderken, bu rakam havaların soğuması ile birlikte 100'ü geçti. Askıda daha fazla ekmek olsa gidecek diye düşünüyorum. Hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

        (FT-EME)

        06.12.2016 14:08:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler