Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        4. Ankara-Erzurum Günleri Başlıyor

        ERZURUM (İHA) - Geleneksel olarak düzenlenen "Erzurum tanıtım günleri", bu yıl 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

        Erzurum'u Başkent'te yaşatmak amacıyla bu yıl 4. defa düzenlenecek olan Erzurum tanıtım günleriyle, Erzurum'un Sosyal ve Kültürel Hayatı Ankara'ya taşınacak. 8 Aralık'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde başlayacak olan 4. Ankara Erzurumlular günleri Başkent'te bulunan ve Erzurum'dan gelecek STK, dernek ve vakıfların katılımıyla yapılacak.

        Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, İçişleri Eski Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in katılımlarıyla gerçekleştirilecek etkinlik Erzurum Valiliği Öncülüğünde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Ankara Erzurum Dernekleri Federasyonu ve Ervak'ın ev sahipliğinde tüm Erzurumluları Başkent'te buluşturacak.

        (ÖB-ÖB-Y)

        06.12.2016 14:10:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler