Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecikli gençlerden Kaymakam Safitürk'ün ailesine ve mezarına ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençler, Mardin'in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk 'ün ailesine taziye ziyaretinde bulunarak mezarını ziyaret ettiler.

        Sakarya'nın Arifiye ilçesinde yaşayan aile ile buluşan gençler, baş sağlığı dileyerek acılarını paylaştılar. Ziyarette başta Şehit Kaymakam Safitürk olmak üzere tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Şehit için hazırlanan deftere hislerini yazan gençler duygu dolu anlar yaşadılar. Aileye yapılan taziye ziyaretinin ardından şehidin mezarına ziyaret gerçekleştirildi. Şehidin mezarı başında Yasin-i Şerif okunarak şehidin huzurunda hep birlikte duası yapılarak rahmet dilendi. Yapılan duaların ardından şehidin mezarına karanfil bırakılarak ziyaret sona erdi. Hiçbir zaman bu vatan uğruna canlarını veren şehitleri unutmayacaklarını ifade eden gençler, bayrağına ve vatanına her zaman sahip çıkan gençler olarak yetişeceklerini belirttiler.

        (CKT-CY-Y)

        06.12.2016 15:56:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler