Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, minik öğrencileri sevindirdi

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu'nda öğrencilere kışlık mont ve bot dağıttı, anaokulu öğrencilerine de diş macunu ve diş fırçası hediye etti.

        Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu'nun düzenlediği "Kariyer Günleri" adlı söyleşinin konuğu olan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, program öncesinde öğrencileri sevindirdi. Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce temin edilen kışlık mont ve botlar, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından öğrencilere verildi. Öğrencilere botlarını ve montlarını bizzat kendisi giydiren Başkan Akdoğan, miniklere derslerinde başarı diledi.

        Anaokulu Öğrencilerine Diş Macunu Ve Fırçası

        Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu'ndaki söyleşi öncesinde anaokulu öğrencilerini de ihmal etmedi. Başkan Akdoğan, Kanuni Sultan Süleyman Anaokulu'nun miniklerine diş macunu ve fırçası hediye etti.

        Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak hayatın tüm alanlarında olduğu gibi eğitime de önemli katkılar sağladıklarını ifade etti. Okulların ve öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını anlatan Başkan Akdoğan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana her yüreğe dokunmaya, ihtiyaç sahibi her aileye ve öğrencimize elimizi uzatmaya çalıştık. Şehrimizde hiçbir öğrencimiz ihtiyacından dolayı mağdur olmasın'' dedi.

        Öğrenciler Başkan Akdoğan'a teşekkür ederken, Başkan Akdoğan da miniklerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

        (AÖ-Y)

        06.12.2016 15:59:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler