Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey'de Asfalt Çalışmaları Sona Erdi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Hüdayi Demirhan

        Kamera : Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey İlçe merkezinde başlatılan sıcak asfalt çalısmaları terminal kavşağında son buldu.

        Dursunbey Suçıktı Bölgesi ile Terminal Kavşağı arasında ki 800 metrelik yolda tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmaları da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Geçtiğimiz hafta sonu başlayan çalışmalar yağışların etkili olmasının ardından yarıda kalmıştı. Geçtiğimiz gün itibari ile yağışlı havaların son bulması ile çalışmalar yeniden başladı.

        Saz Bölgesi ile Terminal kavşağı arasında ki çalışmalarda geriye kalan 400 metrelik yol 6 Aralık itibari ile tamamen asfaltlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte inceleme yaparak bilgi aldılar. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Meclis Üyeleri bu caddenin de artık bir prestij caddesi haline geldiğini vurguladılar. Desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a ve Büyükşehir çalışanlarına teşekkür eden Belediye Meclis Üyeleri, Dursunbey'in hak ettiği hizmeti Büyükşehir ile birlikte almaya başladığını ve bundan sonrada alacağını belirttiler.

        Çalışmaların sona ermesinin ardından Suçıktı ile Terminal Kavşağı da asfaltlanarak geçtiğimiz yıl asfaltlanan Devlet Caddesine bağlanmış oldu.

        (HD)

        06.12.2016 16:22:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler