Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz;

        - "Önümüzdeki sene daha konforlu bir ilde yaşayacağız"

        (Fotoğraflı)

        Bülent Velioğlu

        BOLU (İHA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 15 Temmuz sürecinin belediye çalışmalarında aksaklıklara neden olduğunu belirterek, "15 Temmuz süreci dolayısıyla arzu ettiğimiz neticeyi bu sene alamadık. Ancak pes etmek durumunda değiliz. İnşallah önümüzdeki sene içerisinde daha da konforlu bir ilde yaşayacağız" dedi.

        Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediyeden çalışmalarını muhtarlara aktardı. Yılmaz, "15 Temmuz süreci dolayısıyla arzu ettiğimiz neticeyi bu sene alamadık.. Ancak pes etmek durumunda değiliz. İnşallah önümüzdeki sene içerisinde daha da konforlu bir ilde yaşayacağız. Şu an alt yapısı biten veya çalışmaları devam yerlerimiz var. Alt yapısı tamamlanan yerlerde üst yapı çalışmalarında çok hızlı hareket edeceğiz. Ben bugüne kadar bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Eğer Bolu'da bir başarı elde ediliyorsa birlikte hareket etmemiz sayesinde oluyor. Bunu taçlandırmakta hepimizin görevi" diye konuştu.

        (BV-İÇ)

        06.12.2016 17:12:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler