Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazeteciler Canik'te buluşacak

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Canik Belediyesi Yeni Türkiye Yolunda konferanslar serisine bir yenisini daha ekliyor. 15 Aralık'ta düzenlenecek "17-25 Aralık'tan 15 Temmuz'a" konulu konferansta 15 Temmuz'u birebir yaşayan ünlü gazeteci ve yazarlar katılacak.

        Yeni Türkiye Yolunda konferanslar serisi düzenleyerek Türkiye'nin değişim ve gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan Canik Belediyesi, bu kez ünlü gazeteci ve yazarları Samsun'da buluşturuyor. Canik Belediyesi tarafından 15 Aralık Perşembe günü saat 18.00'da Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ve moderatörlüğünü Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'in yapacağı "Yeni Türkiye Yolunda 17-25 Aralık'tan 15 Temmuz'a" konulu konferansta Gazeteci-Yazar Salih Tuna, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Kekeç ve Yeni Şafak Gazetesi Köşe Yazarı Yusuf Ziya Cömert 17-25 Aralık'ı ve 15 Temmuz'u enine boyuna anlatacak.

        Türkiye'nin değişimine katkı

        Yerel yönetimlerin görevinin, bir şehri sadece fiziki olarak inşa etmek olmadığının altını çizen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yerel yönetimlerin görevi aynı zamanda bir şehri manevi olarak da inşa etmektir. Bu çerçevede, biz de belediye olarak Türkiye'nin değişim ve gelişim sürecinde halkımızı aydınlatma, onları doğru bilgiye ulaştırma anlamında sorumluluk üstleniyoruz. Düzenlediğimiz konferanslarla Yeni Türkiye'nin değişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        06.12.2016 18:20:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler