Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fetö'den kapatılan okula Hacıilbey İlkokulu yerleşiyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tayyar

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirağ Malkara ilçesindeki Hacıilbey İlkokulu, binasının depreme dayanıklı olmayışı nedeniyle, eğitim-öğretim faaliyetlerinin Belediye Düğün Salonu karşısında bulunan ve FETÖ'den kapatılan devlet kontrolündeki binada devam edecek.

        Malkara Kaymakamı Osman Altın, binada incelemede bulunarak kısa zamanda eğitime açılacağını aktardı.

        Kaymakam Osman Altın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç ve Şube Müdürü Hasan Sancar, binada incelemede bulundu. Burada açıklama yapan Kaymakam Altın, "Bu örgütün mirası devletin kontrolünde Malkaralılara geri dönmüş oldu. Bu bina Hacıilbey İlkokulu olarak devam edecek. İnşallah uzun süreler eğitime hizmet eder ve vatanına milletine hayırlı bireyler yetiştirir. Bu kurum bundan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün kontrolünde olacak. 180 öğrencimiz burada eğitime devam edecek" diye konuştu.

        (HT-MEF-Y)

        07.12.2016 09:18:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler