Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çakacak, terör saldırısında yaralanan polis memurunu kabul etti

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 21 Ağustos 2016 günü Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bölücü terör örgütü üyeleri tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu görevi başında yaralanan Özel Harekat Polisi Erdoğan Güneş'i kabul etti.

        Güneş ile bir süre sohbet eden Vali Çakacak, "Milletimizin gönlünde gazilerimizin apayrı bir yeri vardır. Sizleri böyle dimdik ayakta görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.

        Terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ifade eden Güneş ise yaralandığı günden bu yana kendisiyle sürekli ilgilenen ve sağlık durumunu yakından takip eden Vali Özdemir Çakacak'a teşekkürlerini sundu.

        Tedavisi halen devam eden Erdoğan Güneş'e, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Vali Özdemir Çakacak geçtiğimiz Kurban Bayramında tedavi gördüğü Tıp Fakültesi Hastanesi'nde moral ziyaretinde bulunmuştu.

        (HSK-Y)

        07.12.2016 10:05:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler